E fa'afefea ona filifilia e le au fa'atau si'osi'omaga ni uta uaealesi talafeagai?

O lo'o ta'ita'ia e le kamupani a Yison le ta'avale uaealesi le tulaga tau alamanuia!

Fa'atasi ai ma le fa'aauau pea o le fa'agasologa o tekonolosi, ua fa'atuputeleina le fa'aogaina o tekonolosi tau telefoni feavea'i.I le avea ai o se taʻitaʻi o pisinisi, o oloa faʻasalalau uaealesi na faʻalauiloaina e le Kamupani a le YISON e fiafia i ai tagata faʻatau ma ua avea ma se tasi o oloa maualuga i luga o le maketi.

O lenei tusiga o le a faʻatautaia se suʻesuʻega loloto o le faʻafouina o tekonolosi, faʻatinoga o maketi ma faʻamoemoega o le atinaʻe i le lumanaʻi a Yison's wireless chargers, ma tuʻuina atu i le aufaitau se ata atoa o le atinaʻeina o tekinolosi faʻaogaina uaeaea.

CQ-01 白色 (3) CQ-01 黑色 (3)

 

1, Muamua

O lo'o fa'atauva'a a Yison i mea fa'atekonolosi.O lo'o naunau le kamupani i le atina'eina lelei, saogalemu ma le faigofie o le fa'aogaina o tekonolosi, ma fa'aauau pea ona fa'alauiloa oloa fou.

O lona fa'aogaina uaealesi fa'aaogaina tekinolosi fa'auluuluga e maua ai le felauaiga lelei o le malosi i le va o telefoni fe'avea'i ma uta.E iai foʻi galuega faʻamaonia atamai e mafai ona otometi ona faʻafetaui i manaʻoga e molia ai telefoni feʻaveaʻi eseese, e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga se poto masani e molia ai.

E le gata i lea, e gauai atu foi le Kamupani a YISON i le mamanu foliga o le oloa ma le filifilia o meafaitino, e le gata ina sili atu le aoga, ae e manaia foi i foliga vaaia, e faamalieina ai manaoga o tagata faatau mo le matagofie.

1  2.  3

4  5  6

 

2. Lona Lua

O lo'o fa'atauva'a a Yison ua ausia taunu'uga mata'ina i le fa'atinoga o maketi.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga a le au fa'atau mo auala faigofie ma lelei e fa'atauina ai, o lo'o fa'atopetope fo'i le fa'atauina o uta uaea a Yison i luga o le maketi.

O ana oloa e le gata ina lauiloa i le maketi i totonu o le atunuu, ae ua vave foi ona faalauteleina i maketi faavaomalo, manumalo i le fiafia o tagata faatau mai fafo.

E tusa ai ma faʻamatalaga o suʻesuʻega maketi, o loʻo faʻatupulaia pea e le au faʻatau uaea a Yison a latou sea maketi i oloa tutusa, faʻaauau pea le faʻatau, ma ua avea i latou ma taʻitaʻi i le alamanuia.O lenei mea e fa'amaonia atoatoa ai le tulaga ta'uta'ua o Yison ma le fa'atauva'a i maketi i le tulaga o tekonolosi fa'aigoa uaealesi.

B端(1) C端(1)

 

3. Lona tolu

A'o va'ava'ai atu i le lumana'i, o lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona fa'aauau le ta'imua o lo'o ta'uta'ua e le au fa'atau uaea a Yison.Faatasi ai ma le lauiloa o tekinolosi 5G ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o galuega tau telefoni, o le a faʻafeiloaʻi e le tekonolosi le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i se avanoa lautele lautele.

O le Kamupani a le YISON o le a faʻaauau pea ona faʻateleina ana tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe o tekinolosi faʻaogaina uaealesi ma faʻaauau pea ona faʻalauiloa oloa sili atu le atamai ma le lelei e faʻafetaui ai manaoga faʻatupulaia o tagata faʻatau.

I le taimi lava e tasi, o le a faʻamalosia foi e le YISON le galulue faʻatasi ma le telefoni feaveaʻi ma le au gaosi mea faʻaeletoroni e faʻalauiloa ai le faʻavasegaina ma le faʻalauiloaina o tekinolosi faʻatautaia uaealesi ma fesoasoani i le atinaʻeina o le soifua maloloina o le alamanuia.

CQ-01_04 CQ-01_05 CQ-01_06 CQ-01_02

 

4. I se faapuupuuga

Ua avea le uta uaealesi a Yison ma ta'ita'i i le alamanuia ma ona fa'atekonolosi fou, fa'atinoga o maketi ma fa'amoemoega o atina'e i le lumana'i, e ta'ita'ia ai le aga'i i luma o le fa'aogaina o tekonolosi fa'atekonolosi.Ou te talitonu i le lumanaʻi lata mai, o le a faʻaauau pea e le Kamupani a YISON ona aumaia i tagata faʻatau se faʻamatalaga e sili atu ona faigofie ma lelei le faʻaogaina o le wireless ma faʻaogaina le malosi fou i le atinaʻeina o pisinisi.

fai pisinisi tu fa'afeiloa'i paaga ma faatalofa.Ta'ita'i, fa'alagolago, manatu fa'apa'aga.

 


Taimi meli: Iuni-11-2024