Meaalofa sili mo lou aiga

"O le alofa o le taimi e sili atu ai le fiafia o le isi tagata nai lo oe."- H. Jackson Brown, Jr. ""O le alofa moni e aunoa ma ni upu, o le amio o le loto o le faʻamatalaga sili lea." -Shakespeare.

Va'ai i le isi ou te fautuaina mea lelei sili mo oe!

Fa'amanatu le SG1

Na'o le fesili po'o ai e le mana'o e maua se matatioata lelei Bluetooth?I le vaitau o le mativa fa'atekonolosi, o se mea e le'i mafaufauina.O le taimi nei e mafai e Yison ona fesoasoani ia te oe e fai lena mea.

asdzxcxz1

O lenei SG1 faʻaaogaina le Bluetooth 5.3 puʻupuʻu, faia mo se fesoʻotaʻiga sili atu ona mautu. Large gafatia maa, 9 itula o le faʻalogo ma 5 itula o talanoa. I le taimi ua tuanaʻi, sa matua le talafeagai le alu i fafo ma pulou ma tioata.O le taimi nei ua tuʻufaʻatasia le SG1 i le tasi, o lea e avea ai oe ma tama sili ona lalelei i luga o le auala.O le oloa e faia i mea e sili ona lelei, ma o le a le faʻavaivaia e ofuina mo se taimi umi.Faʻatasi ai ma tioata moli lanu moana ma le lelei o le leo HIFI, o se meaalofa lelei.

Fa'amanatu le GM-5

O le tele o tama e fiafia e taaalo i taaloga, ona auina atu lea ia te ia o se ulu taʻaloga o se filifiliga lelei tele.

asdzxcxz2

Pe o taalo o ia i taaloga komepiuta po o taaloga feaveai, po o le XBOX po o le PS5, e mafai ona agavaa i le tele o scenarios talosaga.Adopt faapolofesa maualuga pito uaea PVC, vaivai ma anti-toso.Faatasi ai ma se uaea umi 1.8M.Leai se faʻamalosi e faʻaaoga, e le faʻatapulaʻaina i le tuʻuina atu, malosi ma umi, taoto i lalo, nofo i lalo, faigofie ona pulea.

Fa'amanatu le W27

O faʻatauga o le natura lea o tamaʻitaʻi, aemaise lava pe a latou vaʻai i mea lelei, latou te mananaʻo e faʻatau i latou i le fale.

asdzxcxz3

W27 o se taligalu TWS e sili ona manaia, o lanu eseese mo lau filifiliga. O le vaega faʻapipiʻi ma taligalu ua mamanuina ma mea faʻafefe i totonu o se vaega tele, ma o le foliga malulu foliga e faia ai oe i taimi uma e tasi le laa i luma, ma o le a le NO. .1 i le motu o tagata. Pe o e i ai i se tu'imomomo, i le alofa pe ua faaipoipo, e matua leai lava se mea sese i le auina atu o nei headphones.

Fa'amanatu le SW5Pro

I aso nei, o le soifua maloloina o tagata matutua ua avea ma mea sili ona taua mo tamaiti.E le faigofie le alu i le falemaʻi i taimi uma, faʻafefea la ona malamalama i faʻamatalaga soifua maloloina o matua i le taimi moni?E te manaʻomia se Celebrat SW5Pro!

asdzxcxz4

SW5Pro faʻatasi ma le pulega faʻalesoifua maloloina: fatu fatu / toto toto / toto okesene faʻamatalaga eseese e mafai ona mataʻituina, faʻatagaina oe e iloa le soifua maloloina o ou matua i se tepa. faaaogaina.

Yison WS-4

O tagata matutua e fiafia e faalogologo i tala fou, o se tasi foi lea o punaoa taua mo i latou e maua ai faamatalaga.O le galuega a le leitio masani e fai si faigofie, lea e le mafai ona toe faamalieina ai le tamaoaiga o le lalolagi faaleagaga o tagata matutua.

asdzxcxz5

Lagolagoina le faʻaogaina o le wireless, Afai e leai se mana o le masini eletise, e mafai ona faʻaaogaina e molia i soo se taimi.E manino le fa'aaliga o le taimi ile tepa.Tuu i luga o lau laulau i tafatafa o le moega, e matua faigofie lava ona faʻaoga.

E lima taʻaloga taʻavale, taʻaloga Bluetooth, toe faʻafoʻi TF, toe faʻafoʻi AUX, taʻavale USB, leitio FM, e faʻafetaui manaʻoga o le tele-vaaiga playback. O tagata matutua e faʻalogo i tala faʻataʻaloga ma tala fou, faʻalogo tamaiti i vasega amata ma faʻauiga, o nei faʻaaliga uma. e mafai ona faamalieina.

asdzxcxz6

Taimi meli: Feb-23-2023