O le Yison mea na tupu ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe

Tofa i le malulu malulu oona, matou faʻafeiloaʻi i se tautotogo e tumu i le faʻamoemoe. O le tautotogo o le vaitau lea e toe ola mai ai mea uma ma o Yison o loʻo i ai le masina sili ona pisi pe a uma le tausaga fou.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (1)

Na fa'amanuiaina le Fonotaga Fa'aletausaga a le Yison 2023 e ala i le lotogatasi ma le galulue fa'atasi a paaga uma.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (2)

I le fonotaga faaletausaga, na faia ai e Mr. Liu se aotelega o le iloiloga o le galuega i le 2022 ma faamatala ai le fuafuaga a le kamupani mo le 2023.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (3)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (4)

O le fonotaga faaletausaga o se taavale taua foi mo le tuufaatasia o le aganuu a le kamupani.I le mae’a ai o aso e tele o fa’ata’ita’iga, sa matua’i manino fo’i le fa’atinoina o tala fa’atino a le au pa’aga, e le gata ina fa’amalosia ai le galulue fa’atasi o a latou paaga, ae fa’aopoopo i le aganu’u a le kamupani.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (5)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (6)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (7)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (8)

Au'aunaga fa'atotonugalemu e masani lava o le sailiga muamua a Yison.Due i le aso malolo o le Tausaga Fou a Saina, o le tele o a tatou tagata fa'atau oloa na tuai i le tu'uina atu.E ese mai i lena, o le faʻamaʻi o loʻo atinaʻe mo le lelei i le lalolagi atoa ma ua matou mauaina le tele o poloaiga mai a matou tagata faʻatau.O le mea lea o Fepuari atoa o loʻo matou i ai i se tulaga o faʻasalalauga faifaipea i taimi uma.Matou te faʻafetai i a matou tagata faʻatau mo lo latou faʻatuatuaina o Yison, ma o le a matou faʻaleleia a matou auaunaga i le lumanaʻi ina ia mafai ona faʻamalieina tagata uma.E le gata i lea, faafetai ia matou paaga galulue malosi, ona o oe Yison e mafai ona sili atu ma sili atu!

Matamata po'o fea oloa e sili ona fiafia i ai a tatou tagata fa'atau ia Fepuari?O le a matou faailoa atu tali i le isi itu.

Fa'amanatu le SG1/SG2

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (9)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (10)

E pei ona fai mai le tala, tekinolosi o le malosi fua muamua. O Yison foi o loo i luma o tekinolosi, tuuina atu i taimi uma tagata faatau i oloa faatekonolosi aupito lata mai.O se taimi ua mavae, matou faalauiloa tioata Bluetooth atamai, lea na fiafia i ai tagata faatau.O le tele o tagata fa'atau na tu'uina atu oka mo lenei fa'asologa o oloa e aunoa ma se fa'atuai.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (11)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (12)

Faʻamanatu le SG1(leai se faʻavaa) / SG2 (faʻatasi ai ma le faʻavaa) faʻaogaina le Bluetooth 5.3 puʻe, faia mo se fesoʻotaʻiga sili atu ona mautu. Large gafatia maa, 9 itula o faʻalogo ma 5 itula o talanoa. I le taimi ua tuanaʻi, sa matua le faigofie le alu i fafo taligalu ma tioata.O le taimi nei ua tuʻufaʻatasia lenei faʻasologa o oloa i le tasi, o lea e avea ai oe ma tama sili ona lalelei i luga o le auala.O le oloa e faia i mea e sili ona lelei, ma o le a le faʻavaivaia e ofuina mo se taimi umi.Faatasi ai ma tioata moli-lanumoana ma HIFI leo lelei. Tuuina atu ia te oe le fiafia sili.

Fa'amanatu le A28

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (13)

O lenei oloa e faʻaaogaina le faʻaogaina o ulu ulu, ma le gaugau mamanu, fetuutuunai umi o le ofuina, talafeagai mo vaega eseese o tagata. E ese mai i lenei mea, o lenei oloa e maua ai le tele o avanoa avanoa: HFP / HSP / A2DP / AVRCP, e mafai ai ona e filifili le tele o filifiliga e fiafia i le maualuga o le leo lelei ma le leo aafiaga.O le sili ona lauiloa i tagata fa'atau e fa'alelei, pupuu ma matagofie foliga vaaia, matua fa'alelei.O le aotelega, o se tagata fa'afiafia tele.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (14)

Fa'amanatu le A26

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (15)

O lenei oloa e mafai ona gaugau, e sili atu ona faigofie le teuina, e le faʻaogaina avanoa.200MAH maa maualalo-mana, e oʻo atu i le 18 itula o le faʻaoga, faʻafeiloaʻi atu i le popole o le maa. Faʻamafanafana PU paʻu taliga, latalata i le paʻu, manava, e le o mea uma. mea e mafaufau i ai, e fetaui lelei mo tagata e manaʻomia le faimalaga soo.O se filifiliga sili foi mo tagata e-taaloga.

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (16)

Fa'amanatu le C-S5(EU/US)

O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (17)O le mea na tupu i le Yison ia Fepuari atonu e fesoʻotaʻi ma oe (18)

O lenei prodcuts lagolago Type-c i Uila / Type-c, faʻapea foʻi ma C-Lightning data cable PD20W/C-Type-c data cable 60W, Ina ia faʻamalieina manaʻoga o masini eseese i faʻaaliga eseese, e matua manino lava. I aso nei, o loʻo i ai le tele ma le tele o tagata faʻaoga o loʻo umiaina oloa a Apple, ma o loʻo i ai le tele o masini faʻapipiʻi i luga o le maketi. O lenei oloa o loʻo i ai le filifilia o meafaitino, sili ona lelei, laʻititi laʻititi ma le matagofie o le mamanu, ma lagolagoina le 30W PD vave a Apple. E sili ona lelei. filifiliga mo tagata faʻaoga Apple, ma e talafeagai le alofagia e tagata faʻatau.


Taimi meli: Mati-07-2023